Computer- en netwerkbeveiliging

Computer beveiliging

Een groot deel van ons leven staat op onze PC, in de vorm van documenten, foto’s en video’s van belangrijke gebeurtenissen uit ons leven.

Weinig mensen staan er bij stil wat de impact zal zijn als er iets met de computer gebeurd.

Hoe vertelt u uw kinderen later dat er geen foto’s uit zijn/haar jeugd zijn omdat de laptop bij een inbraak gestolen is, of de computer defect geraakt is door een virus of andere Internet infectie.

Dit onheil kunt u helaas niet altijd voorkomen. Wel kunt u samen met FIXMEISTER voorzorgsmaatregelen nemen om de schade, door enig onheil,
zo veel mogelijk te voorkomen en beperken.

Wij kunnen u uitgebreid adviseren bij het fysiek en software matig beveiligen van uw computer systemen, het maken van kopieën van belangrijke bestanden, het installeren en configureren van bescherming tegen Internet dreigingen. En het fysiek beveiligen van uw systemen tegen diefstal.

Beveiliging van draadloze netwerken

FIXMEISTER biedt hulp en advies bij het beveiligen van uw draadloze netwerk.
Wij zijn gespecialiseerd in het configureren en beveiligen van alle merken draadloze routers.

Internet & netwerk beveiliging

FIXMEISTER biedt een professionele en complete oplossing om uw computers en netwerk te beschermen tegen aanvallen van buitenaf.

Wij noemen dit een firewall, Een firewall beschermt uw netwerk en computer systemen tegen indringers, Trojaanse paarden, virussen en andere aanvallen van buitenaf.

Met deze firewall blijven indringers buiten en uw belangrijke bestanden binnen het netwerk.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.